Grönt hår!


Anna bloggar:

Det är mycket prat om miljön, därför är du kanske sugen på att testa en hårvård med naturligare ingredienser?
Lóréal har kommit ut med sin série Nature, där allt material och flaskor är återvinningsbara!

*Richesse är ett i serien med en mild och rengörande vård utan sulfat. Den torkar inte ut håret, det blir mjukt och glansfullt samtidigt som man respekterar hårbotten med den milda rengöringen.

*Risprotein är ett av ämnena i sérien Re-naitre. Risproteinet hjälper försvagade hår att återuppbyggas, försköna och ge det ny vitalitet med glans. Perfekt om ditt hår är för mycket blekt, antingen av sol eller slingor.

*Avokadon kan man mer än bara äta! Den är närande och utslätande för torra svårtämjda hår. Håret får näring, mjukhet och det blir lättare att kontrollera. Avokadon ingår i sérien Oiliss.





För hårbotten med problem använder sérien sig av vit lera. Det finns två olika schampo för olika behov:
*Terre dárgile purifante absorberar överskottet av fett i hårbotten, håret blir fylligt och mjukt.
*Terre dárgile reequilibrante innehåller även lavendelolja. Den avlägsnar mjäll och hindrar återkomsten samtidigt som den är mild och lugnande för hårbotten.

*Till tunna och fina hår finns sérien med cacao. Den bruna färgen på produkterna kommer från cacaobönan. Doftar underbart!



*Sist och till de minsta finns det en mild och mjukgörande vård för alla barnen! Persikan gör håret mjukt och lätt att reda
ut.


Personalen på SKULT entrè





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0